Verpakking: Papieren draagtassen, HORECA
papieren draagtas in de horeca

Ook als u op zoek bent naar een representatieve papieren draagtas bent u bij Verpakking.nl aan het juiste adres. Hier vindt u een overzicht van betrouwbare leveranciers met een uitgebreid assortiment papieren draagtassen voor uiteenlopende doeleinden. Van de standaard bruine en ongedrukte papieren draagtas, tot hoogwaardig en meerkleurig bedrukte papieren draagtassen met katoenen koord of satijnen lint aan toe! Desgewenst helemaal op maat gemaakt.

De papieren draagtas is de laatste jaren aan een opmerkelijke opmars bezig. Zeker in de Horeca. Papieren draagtassen zijn dan ook niet voor niets een verantwoord alternatief voor de uit de gratie geraakte plastic tas. De papieren draagtas is tegenwoordig bijna net zo sterk en voor de volle honderd procent recyclebaar! Bovendien zijn papieren draagtassen een stuk voordeliger dan menigeen denkt.

Papieren draagtassen zijn er in een groot aantal verschillende modellen, afmetingen, kleuren, uitvoeringen, en dus ook prijzen. U kunt uw papieren draagtas net zo stevig, onderscheidend en/of exclusief maken, als u dat zelf wilt. Want ook op het gebied van papieren draagtassen is heel veel mogelijk. Zo kunt u kiezen voor papieren draagtassen met een lus of met een koord, mat of glans, of van gebleekt kraft papier. De keuze is groot.

Heeft u hulp nodig bij de keuze voor de beste papieren draagtas, die aan al uw wensen en eisen voldoet? Of heeft u een andere vraag met betrekking tot papieren draagtassen? De medewerkers van Verpakking.nl staan u graag te woord met deskundig advies en desgewenst een vrijblijvende offerte.

Producten

Draagtassen gebleektkraft, Papieren draagtas

Bedrijven die Papieren draagtassen, HORECA in het assortiment voeren:

Toon alleen bedrijven die Papieren draagtassen, HORECA kunnen bedrukken
Toon alle bedrijven
VerpakkingsOpruiming.nl
VerpakkingsOpruiming.nl
Waardering:
Bedrukt leverbaar: Nee
Naar website
VerpakkingShop.nl
VerpakkingShop.nl
Waardering:
Bedrukt leverbaar: Nee
Naar website
Brabo Verpakking
Brabo Verpakking
Waardering:
Bedrukt leverbaar: Ja
Naar website