Verpakking: Cateringdozen
Cateringdozen

Cateringdozen

Met een cateringdoos zijn cateringschalen netjes en veilig verpakt. Hierdoor blijft eten goed bewaard. Duplex cateringdozen komen veelal voor met een venster, waardoor het mogelijk is om de inhoud van buitenaf te bekijken. Ook zijn de verpakkingen voor cateringschalen verkrijgbaar zonder venster. De dozen bestaan uit een losse bodem en een losse bovenzijde. 

 

Cateringdozen in verschillende formaten

Voor cateringdozen in standaard formaten kunt u terecht bij Verpakkings Shop.

Ben u op zoek naar een cateringdoos op maat? Afhankelijk van het eten dat u wilt bewaren is er altijd een passende verpakking voor uw cateringschaal. Zit de juiste maat er niet bij? Kom dan in contact met onze specialisten, we helpen u graag met de juiste oplossing!

 

Bedrukte cateringdoos

Bent u op zoek naar een gepersonaliseerde cateringdoos van kwaliteit? Bij Brabo Verpakking laat u cateringdozen bedrukken naar eigen smaak. Onze specialisten staan klaar om uw persoonlijke wensen te vertalen naar de juiste verpakkingsoptie. Laat uw corporate branding terugkomen op de cateringdozen en maak er uw visitekaartje van. 

Producten

Cateringdoos AQUAMARIJN (vis), Cateringdoos JADE, Cateringdoos Lekker Natuurlijk, Cateringdoos MARQUISE, Cateringdoos MONDRIAAN, Cateringdoos TOERMALIJN, Cateringdozen, Cateringdozen Fresh Seafood, Draagtas cateringdoos, Fresh Seafood

Bedrijven die Cateringdozen in het assortiment voeren:

Toon alleen bedrijven die Cateringdozen kunnen bedrukken
Toon alle bedrijven
VerpakkingsOpruiming.nl
VerpakkingsOpruiming.nl
Waardering:
Bedrukt leverbaar: Nee
Naar website
VerpakkingShop.nl
VerpakkingShop.nl
Waardering:
Bedrukt leverbaar: Nee
Naar website
Brabo Verpakking
Brabo Verpakking
Waardering:
Bedrukt leverbaar: Ja
Naar website