Verpakking: Brievenbusdozen
brievenbusdozen

Brievenbusdozen

Op zoek naar een kwalitatieve brievenbusdoos die perfect past bij uw product? Zoek dan niet verder. Verpakking.nl heeft speciaal voor u een aantal betrouwbare en deskundige leveranciers van brievenbusdozen geselecteerd. Zowel voor een standaard witte brievenbusdoos, als maatwerk! Het gebruik van brievenbusdozen is de laatste jaren binnen Nederland explosief toegenomen. De reden hiervoor is eigenlijk heel simpel. Met een brievenbusdoos bent u over het algemeen een stuk voordeliger uit. Voor postverzending binnen Nederland wordt tegenwoordig namelijk onderscheid gemaakt tussen post die door de brievenbus past, en post die afzonderlijk bezorgd moet worden. De brievenbusdozen die op Verpakking.nl worden aangeboden, voldoen daarom aan alle normen die in Nederland zijn vastgesteld voor bezorging in de brievenbus. Daardoor betaalt u uiteindelijk minder portokosten! Voor bezorging per brievenbusdoos buiten Nederland gelden overigens weer hele andere regels en tarieven. Laat u dus altijd goed informeren over de kosten!

De ene brievenbusdoos is natuurlijk de andere niet. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf bepalen hoe stevig uw brievenbusdozen moeten zijn. En wilt u zelfklevende brievenbusdozen, en met of zonder bovenklep? De keuze uit brievenbusdozen is enorm! Ook op het gebied van kleur. Zo zijn er bijvoorbeeld blauwe brievenbusdozen, groene brievenbusdozen, paarse brievenbusdozen, rode brievenbusdozen en zelfs roze. Nagenoeg alle kleuren zijn mogelijk. De keuze is uiteindelijk aan u!Weet u al welke brievenbusdoos u zoekt, of heeft u toch nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met het deskundige team verkoopmedewerkers van Verpakking.nl. Zij helpen u graag de perfecte brievenbusdoos voor de verpakking en verzending van uw specifieke product te vinden en bieden u vervolgens graag een vrijblijvende offerte aan. Verpakking.nl: uw specialist in brievenbusdozen en ander verpakkingsmateriaal!

Producten

Blauwe brievenbusdozen, Brievenbusdoos, Groene brievenbusdozen, Paarse brievenbusdozen, Rode brievenbusdozen, Rose brievenbusdozen

Bedrijven die Brievenbusdozen in het assortiment voeren:

Toon alleen bedrijven die Brievenbusdozen kunnen bedrukken
Toon alle bedrijven
VerpakkingsOpruiming.nl
VerpakkingsOpruiming.nl
Waardering:
Bedrukt leverbaar: Nee
Naar website
VerpakkingShop.nl
VerpakkingShop.nl
Waardering:
Bedrukt leverbaar: Nee
Naar website
Brabo Verpakking
Brabo Verpakking
Waardering:
Bedrukt leverbaar: Ja
Naar website