Verpakking: Blokbodemzakjes PP
Blokbodem zakjes PP verpakkingen

Blokbodemzakjes PP

Bent u op zoek naar kwalitatieve blokbodemzakken tegen een scherpe prijs? Dan eindigt uw zoektocht hier. Speciaal voor u heeft Verpakking.nl een selectie gemaakt van stuk voor stuk betrouwbare leveranciers van blokbodemzakken, met ieder een uitgebreid assortiment. U vindt hier blokbodemzakken in alle vormen en maten, uitgevoerd in verschillende materialen, en niet te vergeten in diverse prijsklassen. Zo vindt u gegarandeerd de blokbodemzakken die het meest geschikt zijn voor de verpakking van uw product.

De blokbodemzak heeft zoals de naam al doet vermoeden een blokvormige bodem en is voorzien van een zijvouw. Blokbodemzakken worden door deze typische vorm ook wel 'stazakken' genoemd. De breedtes en dieptes van de bodem zijn eenvoudig aan te passen. Dit maakt blokbodemzakken voor een groot aantal doeleinden geschikt. De paaszakjes met chocolade eieren zijn daar waarschijnlijk het meest bekende voorbeeld van.

Blokbodemzakken worden tegenwoordig gemaakt van hoogwaardig - maar bijzonder milieuvriendelijk - materiaal, dat de inhoud beschermt tegen invloeden van buitenaf. Vandaar dat vandaag de dag steeds meer producenten in de levensmiddelenbranche kiezen voor de luxere uitstraling van blokbodemzakken. Niet in de laatste plaats vanwege de vele mogelijkheden in afwerking. Met of zonder venster, enkelwandig of dubbelwandig, wel of niet bedrukt, bruin, wit, of in één of meerdere kleuren bedrukt, en in elke afmeting u maar wenst! Zo stelt u zelf de perfecte blokbodemzakken voor uw specifieke product samen. En als u er even niet meer uitkomt, belt of mailt u gewoon even met de medewerkers van Verpakking.nl. Zijn staan tijdens kantooruren met raad en daad voor u klaar om al uw vragen met betrekking tot blokbodemzakken te beantwoorden.

Producten

Paaszakjes

Bedrijven die Blokbodemzakjes PP in het assortiment voeren:

Toon alleen bedrijven die Blokbodemzakjes PP kunnen bedrukken
Toon alle bedrijven
VerpakkingsOpruiming.nl
VerpakkingsOpruiming.nl
Waardering:
Bedrukt leverbaar: Nee
Naar website
VerpakkingShop.nl
VerpakkingShop.nl
Waardering:
Bedrukt leverbaar: Nee
Naar website
Dijkstra Verpakking
Dijkstra Verpakking
Waardering:
Bedrukt leverbaar: Ja
Naar website
Brabo Verpakking
Brabo Verpakking
Waardering:
Bedrukt leverbaar: Ja
Naar website