Soort verpakking: Dozen
Dozen

Verpakkingsdozen

Op zoek naar een geschikte doos voor de verpakking van een specifiek product? Verpakking.nl is hét startpunt voor de zoektocht naar de juiste (kartonnen) doos voor de juiste prijs.

U vindt hier zowel bedrijven met een breed assortiment standaard dozen (onder andere kartonnen dozen, post- en verzenddozen, verhuisdozen, exportdozen en UN-dozen), maar ook producenten die sinds jaar en dag gespecialiseerd zijn in de productie van dozen op maat. Voor uiteenlopende toepassingen! Van een klein en eenvoudig model kartonnen doos met beschermende noppenfolie voor de verpakking van bijvoorbeeld mobiele telefoons of andere gadgets, tot gigantische dozen voor het transport van meubelen, witgoed en meer!

Kartonnen dozen

De standaard kartonnen dozen zijn over het algemeen vervaardigd van hoogwaardig golfkarton. Naast verschillende afmetingen zijn er ook verschillende diktes waaruit u kunt kiezen. Zo is er bijvoorbeeld een enkele golf kartonnen doos, maar ook dozen met een dubbele en zelfs driedubbele golf. Des te meer golven, hoe sterker de doos is! De keuze is aan u!

Op Verpakking.nl vindt u in ieder geval gegarandeerd de juiste doos voor de verpakking en transport van uw product. En mocht u aansluitend nog specifieke verpakkingsvragen hebben, bijvoorbeeld over het verzenden van breekbare of gevaarlijke producten per doos, dan kunt u deze ook stellen aan de deskundige medewerkers van Verpakking.nl. Zij staan u tijdens kantooruren graag te woord voor al uw vragen met betrekking tot (kartonnen) dozen en andere verpakkingsmaterialen en sturen u natuurlijk graag een vrijblijvende offerte toe!
Verpakking.nl: uw specialist in kartonnen dozen en ander verpakkingsmateriaal!

Neem contact op