Soort verpakking: Bakjes
Bakjes

Bakjes

Verpak uw versproducten in bakjes voor een goede presentatie van uw product of gerecht.

Plastic bakjes

De plastic bakjes zijn helder en hebben verschillende vormen. Er zijn diverse plastic bakken, bowls of schaaltjes voor bijvoorbeeld groente en fruit. De meeste plastic bakjes worden aangeboden met deksel.

De kwaliteit van de bakjes is zeer goed en voor uiteenlopende toepassingen te gebruiken, bijvoorbeeld als amuse bakjes.

Aluminium bakjes

Aluminium bakken worden veelal gebruikt voor producten die in de oven worden bereid. Aluminium heeft ook een isolerende werking waardoor de bakken vaak met heldere of kartonnen deksel voor afhaalmaaltijden worden gebruikt. Voorbeeld van aluminium bakjes in het assortiment:

Kartonnen bakjes

Kartonnen bakjes zijn in de opmars. Deze bakjes zijn veelal te vinden op evenementen of voor de take way. Ideaal om mee te nemen voor onderweg. In het assortiment vindt u bijvoorbeeld bamboe bakjes waar Noodles in geserveerd kunnen worden.

Duurzame bakjes

Tegenwoordig zijn er ook diverse duurzame bakjes op de markt. Deze bakjes zijn niet alleen beter voor onze leefomgeving en het milieu, maar ook de kwaliteit en veiligheid van de verpakkingen is van goed niveau. Lees hier meer over de mogelijkheden van duurzame verpakkingen!

 

Bekijk hieronder het ruime assortiment dat u wordt aangeboden door Verpakkingshop.nl, Verpakkingsopruiming.nl en Brabo Verpakking

 

Benieuwd geworden naar de opties? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij denken graag met u mee!

Neem contact op