Branche: Apotheek/Drogisterij
Apothekerspotjes en aanverwante zaken

Verpakkingen voor de apotheek/drogisterij

Er is een breed assortiment producten voor de apotheek en drogisterij, zoals onder andere:

Apothekerspotjes kopen

Verpakking.nl biedt apothekerspotjes in verschillende maten. De potjes worden gebruikt als verpakking van vaste- of vloeibare producten. De apothekerspotjes zijn voorzien van een deksel en een kindveilige dop. Een grip uit het apothekerspotjes assortiment:

Volgnummersysteem

Om overzicht te houden van de volgorde van de binnenkomst van uw patiënten/klanten is een volgnummersysteem een perfecte uitkomst. Het volgnummersysteem heeft ee volgnummer dispenser en een afstandbediening.

Bent u een apotheek of drogisterij? Dan hoeft u niet verder te zoeken naar geschikte verpakkingen voor uw bedrijf. Kijk voor de verpakkingen voor de apotheek/drogisterij in onderstaande lijst.

De keuze voor apotheek/drogisterij verpakkingen

Alle (banket) bakkerij verpakkingen die vergeleken worden door Verpakking.nl zijn beoordeeld op drie criteria's. Alle groothandels hebben al meer dan 30 jaar succesvolle ervaring als verpakkingsgroothandel. Daarnaast realiseren onze partners verpakkingsplannen op maat. Alle verpakkingen worden beoordeeld op kwaliteit en een optimale presentatie inclusief hoogwaardige bedrukking.

 

Benieuwd geworden naar de opties voor uw apotheek/drogisterij? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij denken graag met u mee!

Neem contact op