Naar blog overzicht

Glazen voorraadpotten kopen - Verpakking.nl

Voorraadpotten zijn hip en happening! En je kunt er zoveel mooie producten in bewaren en presenteren! Gebruik ze in je restaurant om bijvoorbeeld je verschillende soorten losse thee in te bewaren en mooi uit te stallen. Gebruik ze voor desserts of voorgerechten of zet er plantjes in voor op tafel of de bar.

Glazen voorraadpotten zijn duurzaam en hoe vaker je ze hergebruikt, des te beter het is voor het milieu. Glazen potten die je steeds opnieuw gebruikt, hoeven niet omgesmolten te worden, wat veel energie bespaart. Dus was ze af en gebruik ze weer opnieuw!

Heb je geen restaurant, maar wel een winkel? Dan kun je weckpotten gebruiken als cadeauverpakking of om voorraad in uit te stallen, zoals snoep, chocolade, paaseitjes, pepernoten, kralen, zeepjes of badparels. Gebruik de glazen potten voor ambachtelijk gemaakte jam of om een mooi gelaagde koekjesmix feestelijk in te verpakken.

Glazen potjes kopen

In de webshop VerpakkingShop.nl vindt u glazen potten en potjes in diverse soorten en formaten en kunt u ze direct online bestellen. Ook vindt u hier glazen potjes met deksel, waarvan u het deksel in verschillende kleuren apart kunt bestellen.

Glazen potten online kopen

Glazen flessen

Ook glazen flessen zijn te bestellen op VerpakkingShop.nl.

Glazen flessen online kopen

Goedkope weckpotjes

Op VerpakkingsOpruiming.nl vindt u sterk afgeprijsde glazen weckpotjes. Het assortiment van VerpakkingsOpruiming.nl is afkomstig van restvoorraden van Brabo Verpakking en worden goedkoop aangeboden om ruimte te maken in het magazijn. Sla nu je slag met deze goedkope voorraadpotten, want op = op!

Goedkope weckpotjes online kopen

Kartonnen labels

Tip: Maak je verpakking helemaal af met een leuk bruin kraft kartonnen label! Schrijf hierop de prijs, een mooie wens of wat er in de voorraadpot zit.

De labels zijn ook direct online te bestellen op VerpakkingShop.nl.

Kartonnen labels online kopen


Reageren

Laat uw reactie achter, wordt gepost na goedkeuring

fout
fout
fout