Naar blog overzicht

Papieren draagtassen

Ook voor een leverancier voor papieren draagtassen bent u bij Verpakking.nl aan het juiste adres. Wij wijzen u de weg naar de beste groothandel voor bedrukte papieren tassen, onbedrukte papieren tassen en papieren tasjes met standaardbedrukkingen voor horeca, vishandel en oliebollenverkoper.

Papieren tassen groothandel

Witte, bruine of gekleurde papieren tassen bestelt u gemakkelijk online bij VerpakkingShop.nl. VerpakkingShop.nl levert veel artikelen uit voorraad en binnen 3 werkdagen.

Ook kunt u bij VerpakkingShop.nl terecht voor papieren draagtassen met een standaard bedrukking. Deze geven net iets meer uitstraling dan een effen witte of bruine papieren tas. Deze papieren tassen met standaard bedrukking zijn er voor horecazaken met bedrukking “Amazing food” of “Enjoy!”, voor vishandelaren met bedrukking “Enjoy Fish”, “I love fish” en “Vers & Lekker Vis” en voor oliebollenverkopers met bedrukking “Oliebollen”. Al deze voorbedrukte papieren tassen zijn in verschillende formaten te bestellen.

Bekijk op VerpakkingShop.nl het assortiment:

Complete lijn verpakkingsmaterialen

Voor de bedrukkingen “Amazing Food” en “Enjoy Fish” is een complete lijn aan verpakkingsmaterialen te bestellen. Van servet tot pizzadoos en van drinkbeker tot edelpak inpakvellen; alle materialen hebben dezelfde herkenbare bedrukking. Hiermee maakt u een verzorgde, professionele indruk zonder dat u hoeft te investeren in drukkosten. En bij Verpakkingshop.nl geldt: hoe meer u bestelt, hoe hoger de korting. De korting kan zelfs oplopen tot wel 25%!

Goedkope papieren tasjes

Bent u op zoek naar een goede deal voor papieren tasjes? Neemt u dan eens een kijkje op VerpakkingsOpruiming.nl. Op VerpakkingsOpruiming.nl vindt u een steeds wisselend aanbod goedkope papieren tassen tegen dumpprijzen. En wanneer u de gehele voorraad van een artikel in een keer koopt, krijgt u zelfs nog eens extra 15% korting! Wees er wel snel bij, want voor alle artikelen op VerpakkingsOpruiming.nl geldt: op = op.

Naar VerpakkingsOpruiming.nl

Papieren tassen bedrukken

Een papieren tas, bedrukt met het logo van uw restaurant of winkel, draagt bij aan een positieve merkbeleving en geeft een professionele uitstraling. Wanneer u toe bent aan deze stap in uw onderneming, neemt u dan contact op met Brabo Verpakking. Brabo Verpakking heeft meer dan 30 jaar ervaring als verpakkingsgroothandel en in het bedrukken van verpakkingsmaterialen.

Brabo Verpakking heeft al vele klanten blij gemaakt met bedrukte papieren tassen en kan u als geen ander adviseren over de mogelijkheden. Op de website vindt u verschillende voorbeelden van bedrukte papieren tassen.

Naar BraboVerpakking.nl

Advies nodig?

Komt u er nog niet helemaal uit? Vul het contactformulier in, dan helpen wij u graag op weg!

Neem contact op


Reageren

Laat uw reactie achter, wordt gepost na goedkeuring

fout
fout
fout