Naar blog overzicht

Duurzaam alternatief voor plastic kilobakken

Met het oog op de komst van de Europese richtlijn voor het verminderen van o.a. het gebruik van plastic on-the-go verpakkingen, zoals voedselcontainers, komt VerpakkingShop.nl met een duurzaam alternatief voor de 180-serie menubakken.

Geschikt voor magnetron en diepvries

De witte plastic bakken van de 180-serie, ook wel bekend als bami bakken of kilo bakken, worden veel gebruikt door Chinese afhaalrestaurants, maar ook in de slagerij en vishandel. Omdat je van je Chinese afhaalmaaltijd altijd meer meekrijgt dan je op kunt, is het duurzame alternatief natuurlijk ook magnetron- en diepvriesbestendig.

Consument wil minder plastic

Door de aandacht voor de "plastic soup" in zee, staan consumenten, negatiever tegenover plastic wegwerpverpakkingen. De kartonnen bakken bieden hiervoor uitkomst. De bakken zijn aan de binnenzijde voorzien van een PP coating. Hierdoor zijn ze voedselveilig, lekt vet en vocht niet door de verpakking en zijn ze een volwaardig alternatief voor de plastic bakken. 

Direct te bestellen

De bakken zijn verkrijgbaar in drie maten:

De deksels zijn zowel verkrijgbaar in karton als plastic en passen op alle drie de maten bakken: 

Advies nodig? Neem contact op

Heeft u vragen over de producten uit dit blog, of over andere producten van VerpakkingShop? Neemt u dan gerust contact op met de medewerkers van VerpakkingShop.nl. Zij adviseren u graag over de beste oplossing!


Reageren

Laat uw reactie achter, wordt gepost na goedkeuring

fout
fout
fout