Naar blog overzicht

Een cadeauverpakking voor iedere gelegenheid

Bent u voor uw webshop, cadeauwinkel of chocolaterie op zoek naar luxe geschenkdoosjes voor kleine artikelen zoals sieraden, kleine cadeautjes of bonbons? Verpakkingshop.nl heeft een ruim assortiment kleine geschenkdoosjes, variërend van 6,5 x 6,5 cm tot 12,5 x 12,5 cm. Deze leuke geschenkdoosjes zijn verkrijgbaar in rood, wit, zwart en goud. Kijk op VerpakkingShop.nl of er een maat bij zit die geschikt is voor uw cadeauartikelen.

Grote luxe cadeauverpakkingen

Heeft u een grotere geschenkdoos nodig, bijvoorbeeld voor uw kledingwinkel of lingeriewinkel, dan is een magneetdoos misschien de oplossing voor u. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt de doos gesloten door middel van een klep met een magneet. Deze magneetdozen zijn te bestellen in zwart of wit en in diverse afmetingen voor verschillende doeleinden.
Er zijn luxe geschenkdozen te bestellen, speciaal voor het verpakken van lingerie, overhemden en stropdassen. Wilt u kleding verpakken in een luxe geschenkdoos? Kijkt u dan ook eens bij het assortiment zijdevloeipapier van VerpakkingShop.nl. Dat maakt het uitpakken van het cadeau nog specialer!

Contact

Vindt u in het assortiment niet precies wat u zoekt, of heeft u bijvoorbeeld een andere maat of kleur nodig? Neem dan contact op met de medewerkers van VerpakkingShop.nl. Zij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Verpakking voor cadeaupakket

Als u op zoek bent naar een veel grotere geschenkverpakking, zoals een cadeaupakket, denkt u dan eens aan een geschenkpakketdoos. VerpakkingShop.nl heeft een assortiment Geschenk- en Kerstpakketdozen voor iedere smaak en voor ieder moment in het jaar.

De meeste dozen zijn te bestellen in verschillende formaten.

Opvulmaterialen

Om het schuiven van uw producten in de doos te beperken is het aan te raden om opvulmaterialen te gebruiken. Het meest gebruikte opvulmateriaal is houtwol, wat u misschien kent van fruitmanden en wijnflespakketten. Wat misschien nog leuker is, is Sizzlepak. Sizzlepak is gemaakt van smalle strookjes papier in zigzag-vorm. Door deze vorm zijn ze geschikt om schokken op te vangen. Sizzlepak is verkrijgbaar in bijna 30 kleuren, waardoor er altijd wel een kleur bij zit die past bij de uitstraling die u het pakket wilt geven. Houtwol en Sizzlepak zijn beide direct te bestellen bij VerpakkingShop.nl.


Reageren

Laat uw reactie achter, wordt gepost na goedkeuring

fout
fout
fout