Naar blog overzicht

PMD zakken op maat en bedrukt naar uw wens

Met meer dan 30 jaar ervaring in de verpakkingsindustrie én ruime ervaring in het bedrukken van verpakkingen, is uw bestelling bij Brabo Verpakking in goede handen. Momenteel levert Brabo Verpakking de nieuwe PMD zakken voor de gemeente Amstelveen. Zoekt u voor uw gemeente ook een nieuwe leverancier voor PMD zakken?  Neemt u dan eens contact op met Brabo Verpakking voor een vrijblijvende offerte.

Trekbandzakken

Voor PMD zakken wordt veelal gebruik gemaakt van transparante trekbandzakken. Met behulp van de trekband kunnen uw inwoners de zak gemakkelijk dichtknopen en uw afvalinzamelaar kan door de zak zien of er geen ongewenst afval in de zak zit. 

Naar uw wens gemaakt

De PMD zakken kunnen bedrukt worden in iedere gewenste kleur en met welke informatie u maar wilt.

Op de zak kunt u bijvoorbeeld aangeven welke plastic verpakkingen er wel en niet in de zak mogen.

Een ander idee is dat u uw burgers met behulp van een QR code meer informatie kunt geven. Op die manier kunt u ze bijvoorbeeld verwijzen naar een website voor meer informatie over welke verpakkingen op welke manier gerecycled kunnen worden of hoe het PMD afval door uw recyclingbedrijf verder wordt verwerkt.

Meer informatie

De medewerkers van Brabo Verpakking adviseren u graag bij het maken van de juiste keuzes voor uw bestelling. Neem gerust contact met hen op voor advies of een vrijblijvende offerte.

 


Reageren

Laat uw reactie achter, wordt gepost na goedkeuring

fout
fout
fout