Naar blog overzicht

Nieuwe haring verpakkingen

Gelukkig zijn er evenementen die zich niets aantrekken van de coronacrisis; het nieuwe haringseizoen! Het eerste vaatje Hollandse Nieuwe wordt donderdag 11 juni in Scheveningen geveild, waarna het haringseizoen op vrijdag 12 juni officieel wordt geopend.

Compleet assortiment

Op VerpakkingShop.nl vindt u alles om uw visassortiment op een aantrekkelijke manier te verpakken en aan te prijzen. Denk aan een wapperende beachvlag om de aandacht op uw viskraam of viswinkel te vestigen, vlagprikkertjes om uw klanten de nieuwe haring te laten proeven, of cateringdozen voor grotere bestellingen. Deze zijn allen met de opdruk “Hollandse Nieuwe Haring”.

Moderne en verzorgde uitstraling

Bekijk ook ons uitgebreide assortiment van de Enjoy Fish verpakkingslijn. Deze verpakkingslijn heeft een moderne, frisse uitstraling en is door de neutrale bedrukking ook de rest van het jaar te gebruiken. Serveer uw kibbeling of mosselen eens in een kartonnen bakje, met een Enjoy Fish servet in een Enjoy Fish draagtas. Indien gewenst kunnen de kartonnen bakjes ook afgedekt worden met een bijbehorend deksel.

Nieuw in ons Enjoy Fish assortiment zijn sealbags. Door de zelfklevende plakstrip is de sealbag meerdere keren te openen en te sluiten. Doordat de zak wordt afgesloten, blijft de zak aan de buitenzijde vrij van vet en kan de vis zonder visgeur bewaard worden.

Zoekt u iets anders of heeft u vragen? Die kunt u natuurlijk stellen aan het team van VerpakkingShop.nl.

Wij wensen u een goed haringseizoen!


Reageren

Laat uw reactie achter, wordt gepost na goedkeuring

fout
fout
fout