Naar blog overzicht

Nieuwe artikelen op VerpakkingsOpruiming.nl

Op VerpakkingsOpruiming.nl vindt u verpakkingen in allerlei soorten en maten tegen dumpprijzen. Wekelijks komen hier nieuwe producten bij en wij houden u graag op de hoogte van de laatst toegevoegde producten. 

Champagneglazen

Heeft u binnenkort een feest of gelegenheid waarbij er champagne of andere bubbels geschonken worden? VerpakkingsOpruiming.nl heeft een voorraad aan PS champagneglazen liggen die u voor een zeer scherpe prijs kunt aanschaffen. Deze wegwerpglazen zijn verpakt per 100 stuks in een doos. Wanneer u de volledige voorraad in één keer aanschaft krijgt u ook nog eens 15% extra korting op het betreffende artikel. Zo kunt u wel heel voordelig proosten op het nieuwe jaar of op het bruidspaar! 

Poetspapier

Ook nieuw toegevoegd zijn de hoogwaardige rollen Poetspapier 2 laags wit van 151 meter. De rollen worden per 6 stuks geleverd. De prijs ligt hoger dan een standaard poetsrol. Maar dit poetspapier heeft een zeer hoog absorptievermogen. Hierdoor kunt u ook vele malen langer doen met 1 rol poetspapier. 

Edelpak Klaverblad Vis

Wanneer u op zoek bent naar een voordelige partij edelpack vellen voor Vis dan zijn de Edelpak vellen met Klaverblad Vis bedrukking een goede optie. De vellen hebben een afmeting van 32 x 40 cm en zijn verpakt per 15 kg.  

Golfkartonnen platen 

Golfkartonnen platen zijn zeer geschikt voor pallettransport voor extra stevigheid. Gebruik de platen met C-golf als tussenlegger, bescherming of voor het afdekken van een pallet. De afmeting van deze platen is 50 x 120 cm. 

Koopjes

Dus bent u op zoek naar verpakkingen tegen lage prijzen? Dan is VerpakkingsOpruiming.nl het juiste adres. De lage prijzen zijn op basis van afhalen in Breda. Is dit erg ver weg voor u? Dan kunt u contact opnemen voor de mogeljikheden voor verzending. 

 

 


Reageren

Laat uw reactie achter, wordt gepost na goedkeuring

fout
fout
fout