Naar blog overzicht

Vacuümzakken - Brabo Verpakking

Bent u bekend met vacuümzakken? Deze zakken zijn onder andere te gebruiken voor het verpakken van vlees, worst, vis, kaas, en kant-en-klare maaltijden. Graag leggen we u meer uit over de verschillende varianten vacuümzakken. 

Vacuümzakken zorgen voor een goede houdbaarheid van de te verpakken producten. Brabo Verpakking levert vacuümzakken in de uitvoering 3-las en de uitvoering buis. Een 3 las zak heeft aan 3 zijden een brede sealnaad. Het voordeel hiervan is dat de zakken met meerdere zakken tegelijk zijn te produceren en daardoor dus iets voordeliger zijn. Het nadeel van drie-las zakken is dat de zak vaak iets groter moet zijn doordat de ruimte bij de sealnaad kleiner is. Voor een perfecte presentatie gebruikt u buiszakken zonder zijnaad. Deze sluiten nauw aan zodat de contouren van het product mooit uit komen. U gebruikt buiszakken voor verse producten zoals bijvoorbeeld worstjes. Kookzakken zijn bestand tegen hoge temperatuurschommelingen. Daarom zijn de zakken goed te gebruiken voor producten die gekookt dienen te worden, maar ook ingevroren moeten worden.

De meest verkochte uitvoering is de 3-las uitvoering. Brabo Verpakking heeft van beide uitvoeringen vele standaard maten op voorraad, maar u kunt bij Brabo Verpakking ook vacuümzakken op maat bestellen.

Het is ook mogelijk om een vacumeermachine met een extra zware vacuumpomp te bestellen. Vraag naar de mogelijkheden.
Daarnaast is het ook mogelijk om zakken te laten bedrukken. Neem hiervoor ook contact op. 

Graag direct online bestellen? Bezoek dan VerpakkingShop.nl


Reageren

Laat uw reactie achter, wordt gepost na goedkeuring

fout
fout
fout