Naar blog overzicht

Gastro bakken bij VerpakkingShop

Bij de VerpakkingShop hebben we een groot assortiment aan gastrobakken, maar wat zijn dat nu eigenlijk en waar kun je ze voor gebruiken?

Gastrobakken, ook wel gastronorm bakken genoemd, zijn bakken met een wereldwijd standaard formaat. De bakken zijn gemaakt van PolyPropyleen en zowel magnetron- als diepvriesbestendig. De gastrobakken worden voornamelijk gebruikt voor het bewaren van voedsel. Daarnaast zijn ze uitermate geschikt voor het (voor-)bereiden van warm en koud eten, het opwarmen, warmhouden en presenteren van diverse gerechten. Een groot voordeel van deze bakken is dat ze met een deksel afsluitbaar zijn EN af te sealen zijn met een sealmachine.

Op onze website, VerpakkingShop.nl, hebben we zowel de ½ gastrobakken (325x265mm)  als de ¼ gastrobakken (265x162mm) staan. Beide in diverse hoogtes en je kunt kiezen of je er wel of geen vakverdeling in wilt zodat je meerdere ingrediënten apart in eén bak kan verpakken. Dit alles bij elkaar geeft genoeg voordelen om de gastrobakken onmisbaar te maken in je keuken of bedrijf!

Om deze gastrobakken te bestellen kun je hier klikken, heb je toch nog wat vragen neem dan contact met ons op!


Reageren

Laat uw reactie achter, wordt gepost na goedkeuring

fout
fout
fout