Naar blog overzicht

Nieuwe website Brabo Verpakking!

Na het nieuwe logo van Brabo Verpakking is nu ook de website van Brabo Verpakking vernieuwd! De website is fris en persoonlijk geworden. Brabo Verpakking laat graag aan u zien met u te maken heeft. Neem snel een kijkje

Op de nieuwe website van Brabo Verpakking leest u meer over het bedrijf, worden de medewerkers allemaal kort voorgesteld. En kunt u de bedrijfsfilm waarin u inkijkje in het bedrijf krijgt, bekijken. Ook kunt u meer lezen over de verschillende verpakkingen die Brabo Verpakking levert. 
Brabo Verpakking heeft ruim 30 jaar ervaring als verpakkingsspecialist en kan u daarom als geen ander adviseren over allerhande verpakkingen. Ze zijn daarnaast ook specialist op het gebied van Bedrukte Verpakkingen en via de nieuwe website kunt u enkele voorbeelden bekijken van producten die zij reeds hebben geleverd. De komende periode zal de website nog verder gevuld worden met voorbeelden. Dus hou de website in de gaten! 

Brabo Verpakking denkt graag met u mee. dus bent u op zoek naar een verpakking, neem gerust contact op met de medewerkers via telefoonnummer 076 - 5210985 of vul het contactformulier in op de website! 

 


Reageren

Laat uw reactie achter, wordt gepost na goedkeuring

fout
fout
fout