Naar blog overzicht

Warmhoudzak | VerpakkingShop.nl

Werkt u in de voedingsindustrie? Bent u op zoek naar een oplossing om warme producten mee te kunnen geven aan uw klant? Een zak die geen vocht of vet lekt? Een zak die ook in de magnetron, vriezer of warmhoudvitrine kan?

Dan is dit een mooie oplossing! Deze warmhoudzak is geschikt om bijvoorbeeld gegrilde kip, groenten en pasta in te verpakken. De producten worden voedselveilig verpakt en behouden hun smaak. De zak kan eenvoudig met de lekvrije gripsluiting gesloten worden, mede hierdoor beschermt de zak tegen het lekken van vocht of vet. Daarnaast heeft de warmhoud zak een anti-condens behandeling ondergaan wat er voor zorgt dat het verpakte product door het venster zichtbaar blijft.
Het materiaal van de zak is PET/CPP. De afmeting van de zak is 180 mm breed, 230 mm lang. De dikte is 62 micron. Er zit een bodemvouw (2 x 50 mm) in de zak waardoor deze mooi neer te zetten is door middel van het handvat handig mee te nemen. De warmhoudzak is recyclebaar en mag bij het plastic afval worden weggegooid.

Vindt u deze zak mooi, maar wilt u hem personaliseren door bijvoorbeeld uw eigen logo er op te laten drukken? Neem dan contact op met het team VerpakkingShop.nl die u hier verder over kunnen informeren.


Reageren

Laat uw reactie achter, wordt gepost na goedkeuring

fout
fout
fout